Om tot het beste eindresultaat te komen, moeten een aantal belangrijke stappen genomen worden. Of het nu gaat om een schetsontwerp, constructie berekening of EPG berekening, belangrijk is dat de droom die u heeft op de juiste manier wordt waargemaakt. 


De omgeving.

Een te realiseren gebouw begint bij de omgeving. Het zal een wezenlijk onderdeel van de buitenruimte gaan vormen, waardoor het belangrijk is om rekening te houden

met de bestaande bebouwing en het groen. Daarbij vergeet ik niet dat de omgeving continue verandert en u mogelijk ook lange termijn wensen heeft. Naast de huidige omgeving ben ik steeds bezig met nieuwe ontwikkelingen en trends, om zo een duurzaam resultaat te garanderen.

 

Ontwerp.

Uw wensen en dromen krijgen vorm tijdens de ontwerpfase. Met een voorlopig schetsontwerp krijgt u een eerste indruk van de best mogelijke oplossing en vormgeving van het project.

Gezamenlijk zullen we de vormgeving van het gebouw maken tot een definitief ontwerp en kijken naar de beste keuze voor materiaal gebruik.

Een hoogwaardig ontwerp dat voldoet aan al uw wensen is mijn uitdaging.

 

Bouwkundige uitwerking.

Wanneer het schetsontwerp gereed is, begrijp ik als geen ander dat u door wilt met de bouw van het project. Toch is het belangrijk dat we de vertaling naar technische tekeningen nog maken. Iedere uitwerking doe ik met volledige aandacht voor detail en materiaal. En mede door mijn jarenlange ervaring met verscheidene regionale aannemers en kennis van geldende regelgeving en benodigde vergunningen, bent u gegarandeerd van de juiste bouwkundige uitwerking.

 

Realisatie.

Deze laatste fase is het slotstuk na een periode van voorbereiding. Maar hier houdt mijn werk nog niet op. Door nauw samen te werken met de aannemer, ondersteun ik u in de procesmatige aanpak, kostenbeheersing, kwaliteitscontrole en planning om te garanderen dat het gebouw precies is wat u verwacht; of meer.

Brunstingerstraat 4

9411 EK Beilen

tel.: 06 - 15 42 49 07
KvK nr.: 82210330

BTW nr.: NL862377651B01
info@burosmit.nl